Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Kalácstészta

pezsegj20 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/11000-pezsegj20
Kalácstészta
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Kelt tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Kalácsfélék , Egyéb sütemények

Hozzávalók

  • 0,5 kg liszt
  • 1 cs. friss élesztő
  • 2 dl tej
  • 5 ek. cukor
  • 3 tojás
  • 1 csipet só
  • 17,5 dkg margarin
pezsegj20 pezsegj20 receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tésztához az élesztőt megfuttatom, majd a liszthez és a többi hozzávalóhoz adom. Összegyúrom és hagyom pihenni.
A tésztába bármit rakhatunk, mazsolát, diót, fahéjat.
Bármit készíthetünk a tésztából, brióst, kakaós csigát, mákos-diós kalácsot.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!