Magvas pogi (tojás és tej nélkül)
Hozzávalók
tészta:
tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
A sütőt 170 'C előmelegítjük.
Elkészítés
A tésztát kétujjnyi vastagra kinyújtjuk, a tetejét megkenjük vékonyan rizstejjel, megszórjuk a tetejét a magokkal (vegyesen) kicsit belenyomkodjuk, majd felvágjuk 3x3 cm kockákra, kiolajozott tepsire tesszük és meleg helyen 20 percet kelesztjük, majd 170 'C sütőben 25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálalás
Magvas pogi (tojás és tej nélkül)
Hozzávalók
tészta:
tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A sütőt 170 'C előmelegítjük.
Elkészítés
A tésztát kétujjnyi vastagra kinyújtjuk, a tetejét megkenjük vékonyan rizstejjel, megszórjuk a tetejét a magokkal (vegyesen) kicsit belenyomkodjuk, majd felvágjuk 3x3 cm kockákra, kiolajozott tepsire tesszük és meleg helyen 20 percet kelesztjük, majd 170 'C sütőben 25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?