Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gombás húsos táska

burgereva receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3000-burgereva
Gombás húsos táska
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Leveles tészták , Sós tészták
Másodlagos kategória: Egyéb leveles tészták , Sós aprósütemények

Hozzávalók

  • 1 mélyhűtött leveles tészta
  • 1 főtt tojás
  • 1 fej hagyma
  • 25-30 dkg laskagomba
  • 15 dkg füstölt kolbász(de lehet szalámi,sonka,vagy valamilyen főtt vagy sült húsmaradék)

Fűszerek

  • bors
  • kevés mustár és ketchup
burgereva burgereva receptje

Elkészítés

Elkészítés

Kevés olajon a hagymát és az apróra vágott laskagombát megdinszteljük. Mikor a gomba kész, belerakjuk a kolbászt meg a kockára vágott tojást. Botmixerrel pépesítjük. Sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint rakunk bele mustárt és ketchup-pot.
A tésztából kockákat vágunk, közepére kis halmokat rakunk a gombás masszából, kettéhajtjuk. Szélet megnyomkodjuk, tojással, megkenjük, és forró sütőben megsütjük.

Tárolás

Nem szoktam tárolni, mert pár óra alatt elfogy.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Ha a gombás masszából marad másnap, kifúrt kiflit töltök meg vele a mikrohullámú sütőben felmelegítve fogyasztjuk. De finom egyszerűen pirított kenyérrel is.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!