Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Diós-mogyorókrémes szívek

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

kb. 16 darabhoz

Leveles tészta

Töltelék

A kenéshez

  • 1 közepes méretű felvert tojás

Elkészítés

Leveles tészta

A tésztát a csomagoláson található leírás alapján előkészítjük és kitekerjük.

Töltelék

Összekeverjük a hozzávalókat és egyenletesen a tésztára kenjük. A tésztát a rövid oldal mentén áthajtjuk, megnyomkodjuk és kb. 2 cm-es kb. 16 darab csíkra felvágjuk. A csíkokat megcsavarjuk és egy kicsit széthúzzuk. Sütőpapírral bélelt tepsiben szív alakokat formázunk belőlük.

Kenés

A végeket kevés tojással megkenjük, összenyomjuk és a szíveket tojással megkenjük.

A tepsit az előmelegített sütő középső részébe toljuk.

Alsó és felső sütés: 190 °C
Légkeveréses sütés: 170 °C
Sütési idő: kb. 20-22 perc

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!