Sajtkrémes sonkás tekercs
Hozzávalók
Sajtkrémes sonkás tekercs
Elkészítés
Elkészítés
A leveles tésztát hagyjuk, hogy kiolvadjon, majd kinyújtjuk. Megkenjük az ízesített sajtkrémmel, majd reszelünk rá egy kevés trappista sajtot. Ráhelyezzük a sonka szeleteket, majd hosszanti irányban feltekerjük a tésztát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, tetejét megkenjük kevés tejjel, majd sajtot reszelünk rá.
Előmelegített sütőben kb. 190 fokon megsütjük.
Tálalás
Sajtkrémes sonkás tekercs
Hozzávalók
Sajtkrémes sonkás tekercs
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A leveles tésztát hagyjuk, hogy kiolvadjon, majd kinyújtjuk. Megkenjük az ízesített sajtkrémmel, majd reszelünk rá egy kevés trappista sajtot. Ráhelyezzük a sonka szeleteket, majd hosszanti irányban feltekerjük a tésztát.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, tetejét megkenjük kevés tejjel, majd sajtot reszelünk rá.
Előmelegített sütőben kb. 190 fokon megsütjük.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?