Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gesztenyés krémes

pezsegj20 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/11000-pezsegj20
Gesztenyés krémes
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Leveles tészták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Krémesfélék , Szeletek

Hozzávalók

pezsegj20 pezsegj20 receptje

Elkészítés

Elkészítés

A leveles tésztát kettévágjuk, majd tepsi méretűre kinyújtjuk, (30 *30) villával megszurkáljuk, majd sütjük. A krémes krémport a tejjel felverjük, majd a kihűlt tésztára kenjük a ¾-ed részét, aztán a tejszínt verjük fel és annak is rákenjük ¾-ed részét, beborítjuk a 2. kisült leveles tésztával és még a krém egy részével ezt is megkenjük tejszínnel. Gesztenyemasszát reszelünk rá. Puhulni hagyjuk, majd éles késsel szeleteljük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!