Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Málnás krémes

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Málnás krémes

150 g mélyhűtött leveles tészta
5 dl édesített növényi tejszín
20 dkg fagyasztott málna
1-2 evőkanál porcukor
7 dl tej
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A leves tésztát vékony lappá nyújtjuk (20x30) és kisütjük. A szobahőmérsékleten kiolvadt málnát villával összetörjük, ízlés szerint 1-2 evőkanál porcukorral összekeverjük. A krémport keverőtálban öntjük, hozzáadjuk a zselatin fixet, a málnát és tejet, majd robotgéppel habosra verjük. Ezt a krémet rásimítjuk a kisült tésztára, majd kemény habbá verjük a tejszínt, és a krém tetejére simítjuk. 1-2 órára hűtőbe tesszük, ízlés szerint díszíthetjük is, és szeleteljük.

Tálalás

12 szelet.

Tárolás

Hűtőben tároljuk.
Málnás krémes Málnás krémes

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
61 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
26 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!