Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Medvehagymás krém pirítósra

MARCSULA receptje https://www.sutnijo.hu/profil/9097-marcsula
Medvehagymás krém pirítósra
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Mártások, szószok, pürék , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Mártások , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

  • 4 pohár natúr joghurt
  • 1 dl főző tejszín
  • 1 evőkanál só
  • 5-8 levél medvehagyma ízlés szerint
  • Sűrű szövésű zacskó
MARCSULA MARCSULA receptje

Elkészítés

Elkészítés

A joghurtot a tejszínnel, a sóval jól összekeverjük.
3-4 órát állni hagyjuk, majd beleöntjük egy sűrű szövésű zsákba és lecsepegtetjük egy éjszakán át.
A medvehagymát jó apróra összevágjuk és hozzákeverjük a krémhez.

Tárolás

Pirítósra nagyon finom, de bármivel fogyasztható.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Snidlinggel is elkészíthető!

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!