Puszedlis krémes pohárkák
Hozzávalók
Tésztához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A Házi Krémes krémport a tasakon leírt módon, de 800 ml tej helyett 900 ml tejjel készítjük el.
A poharak/ kis tálak aljára 1 réteg babapiskótát rakunk (ha nem fér bele, egészben nyugodtan törjük több részre). Meglocsoljuk rumaromával.
Ezután teszünk rá a krémes krémből egy réteget. Erre rakunk az összevágott puszedlikből, majd meglocsoljuk egy kis rumaromával. Ezután egy újabb réteg krém, majd egy réteg puszedli + rumaroma. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogynak.
Legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
Tálalásig hűtőben tartjuk. Tálas előtt díszíthetjük tejszínhabbal és cukrozatlan kakaóporral.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Puszedlis krémes pohárkák
Hozzávalók
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A Házi Krémes krémport a tasakon leírt módon, de 800 ml tej helyett 900 ml tejjel készítjük el.
A poharak/ kis tálak aljára 1 réteg babapiskótát rakunk (ha nem fér bele, egészben nyugodtan törjük több részre). Meglocsoljuk rumaromával.
Ezután teszünk rá a krémes krémből egy réteget. Erre rakunk az összevágott puszedlikből, majd meglocsoljuk egy kis rumaromával. Ezután egy újabb réteg krém, majd egy réteg puszedli + rumaroma. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogynak.
Legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
Tálalásig hűtőben tartjuk. Tálas előtt díszíthetjük tejszínhabbal és cukrozatlan kakaóporral.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?