Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Feketeszedres kehely

Marcsika2 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/17049-marcsika2
Feketeszedres kehely
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Egyéb pudingos desszertek , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

Marcsika2 Marcsika2 receptje

Elkészítés

Elkészítés

A pudingot a szokásos módon elkészítem. Amikor kihűlt összekeverem a mascarponéval. A tejszínt habbá verem és belekeverem a krémbe. Egy keveset kihagyok a díszítéshez. A kehely aljára krémet tettem, rá a piskótatésztát arra pedig a szedreket szórtam. Addig csináltam, amíg a kehely be nem telt, ekkor habrózsákat tettem a tetejére és szederszemekkel díszítettem.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Nagyon finom.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!