Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Kókuszos, rumpuncsos puding meggyel és tejszínhabbal

MARCSULA receptje https://www.sutnijo.hu/profil/9097-marcsula
Kókuszos, rumpuncsos puding meggyel és tejszínhabbal
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Egyéb pudingos desszertek , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

  • 1 tasak kókuszos puding
  • 3 evőkanál cukor
  • 5 dl tej
  • 1 csomag rumpuncs ízű puding
  • 3 evőkanál cukor
  • 5 dl tej
  • Kimagozott rumos meggy
  • pár darab piskóta tallér
  • 2 dl tejszín
  • 1 Dr. Oetker Vanillincukor
MARCSULA MARCSULA receptje

Elkészítés

Elkészítés

A pudingokat külön- külön elkészítjük. A pudingformákat vízzel kiöblítjük. Minden formába teszünk egy merőkanál rumpuncs pudingot, megszórjuk meggyel a közepébe teszünk egy piskóta tallért, majd a kókusz pudingból teszünk rá, majd ismét meggy és egy piskóta tallér, a maradék pudingokat elosztjuk a tetején. Hűlni hagyjuk.
A tejszínt felverjük egy csomag vaníliás cukorral, habzsákba tesszük és feldíszítjük a már kihűlt pudingokat. Hűtőbe tesszük 1 óra múlva tálalható!

Tálalás

6 db lesz belőle.

Vélemények

FogdMargó

FogdMargó
2016.02.07. | 20:27

Nagyon tetszik, az összetevők pláne, finomak. elkészítem.
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!