Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Fehércsokoládés márvány puding

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

kb. 4-6 adaghoz

Elkészítés

Előkészítés

Négy nagyobb vagy 6 kisebb pudingformát hideg vízzel kiöblítünk.

Elkészítés

Fehércsokoládé puding:
Kevés tejjel a pudingport és a cukrot simára keverjük. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. Az így elkészített pudingot fóliával letakarjuk, és félretesszük.

Csokoládé puding:
A csokoládé pudingot a fentiek szerint elkészítjük. A még forró fehércsokoládé pudingot még egyszer átkeverjük. Az előkészített pudingformákat félig megtöltjük a fehércsokoládé pudinggal, majd a csokoládé pudinggal teljesen feltöltjük. A pudingrétegeket egy villával spirálformaszerűen áthúzzuk, úgy, hogy márványos mintázatot kapjunk. Legalább 3-4 órára a hűtőszekrénybe helyezzük.

Tálalás előtt a pudingokat óvatosan a formákból kifordítjuk. Ízlés szerint fehércsokoládé- és csokoládé forgáccsal díszítjük.

Vélemények

MARCSULA

MARCSULA
2016.04.06. | 13:46

Nagyon jól néz ki,biztos nagyon finom is!
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!