Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Málnás-barackos tiramisu

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Málnás-barackos tiramisu
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek , Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Tiramisuk , Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

kb. 6-8 adaghoz

  • 250 g kajszibarack
  • 150 g babapiskóta
  • 100 ml feketekávé

Krémhez

Ezenkívül

Elkészítés

Előkészítés

A kajszibarackot megmossuk, lecsöpögtetjük, félbe vágjuk, kimagozzuk, majd vékony szeletekre vágjuk.

Elkészítés

A babpiskótát szorosan egymás mellé egy üvegtálba (kb. 25 x 18 cm) fektetjük. A lehűtött kávéval meglocsoljuk. A barack szeleteket a piskótára fektetjük.

A tiramisu krémet a tasakon lévő használati utasítás alapján, de 150 ml tej és 200 ml habtejszín keverékével és a Bourbon vaníliás cukorral felverjük, majd hozzákeverjük a baracklikőr. A málnát óvatosan a krémbe forgatjuk. A krémet a barack szeleteken egyenletesen elsimítjuk, tálalás előtt néhány órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálaláskor a desszertet kakaóporral meghintve díszítjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!