Tiramisu "kerítés"
Hozzávalók
Tiramisu "kerítés"
Elkészítés
Elkészítés
Hozzáadjuk a kemény habbá vert habtejszínt.
A lefőtt kávéba ízlés szerint rumot öntünk. Ebbe mártjuk a piskótákat.
Ebben az esetben kör alakú edényre van szükség, és ha a látványra is szeretnénk odafigyelni, akkor alacsony falú. Én egy kis műanyag vödör tetejét találtam ideálisnak.
Először "kerítést" raktam fel, hogy ne dőljenek el a piskóták egy szál cérnával fogtam körbe őket.
Amint körben állnak a piskóták, köztük alulra teleraktam kávés piskótával, majd jött a megszokott "egy sor kávés piskóta, egy sor krém" művelet.
A tetejét tetszés szerint díszítjük.
Egy napig így, cérnástól a hűtőben állt, majd levettem a cérnát és tökéletesen összeállt. Szeletelhető, mint egy torta. :)
Tiramisu "kerítés"
Hozzávalók
Tiramisu "kerítés"
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Hozzáadjuk a kemény habbá vert habtejszínt.
A lefőtt kávéba ízlés szerint rumot öntünk. Ebbe mártjuk a piskótákat.
Ebben az esetben kör alakú edényre van szükség, és ha a látványra is szeretnénk odafigyelni, akkor alacsony falú. Én egy kis műanyag vödör tetejét találtam ideálisnak.
Először "kerítést" raktam fel, hogy ne dőljenek el a piskóták egy szál cérnával fogtam körbe őket.
Amint körben állnak a piskóták, köztük alulra teleraktam kávés piskótával, majd jött a megszokott "egy sor kávés piskóta, egy sor krém" művelet.
A tetejét tetszés szerint díszítjük.
Egy napig így, cérnástól a hűtőben állt, majd levettem a cérnát és tökéletesen összeállt. Szeletelhető, mint egy torta. :)
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?