Tarjás-hagymás-sajtos muffin
Hozzávalók
Tarjás-hagymás-sajtos muffin
Elkészítés
Előkészítés
A vöröshagymát apró kockára vágjuk.
A tarját nagyon nagyon apróra kockázzuk.
A sütőt előmelegítjük.
A muffinformákat kikenjük margarinnal vagy papírt teszünk bele.
Elkészítés
A masszából minden kikent muffin sütő mélyedésébe teszünk 3/4-ig.
170 fokon 25 perc alatt barnára sütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
A muffinok tetejét meg lehet szórni reszelt sajttal mielőtt a sütőbe tesszük.
Én trappista sajtot tettem bele, de füstölt sajttal is meg lehet bolondítani.
Bár kívül barna, belül nagyon jó puha. Vacsira vagy uzsonnára kiváló.
Tarjás-hagymás-sajtos muffin
Hozzávalók
Tarjás-hagymás-sajtos muffin
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A vöröshagymát apró kockára vágjuk.
A tarját nagyon nagyon apróra kockázzuk.
A sütőt előmelegítjük.
A muffinformákat kikenjük margarinnal vagy papírt teszünk bele.
Elkészítés
A masszából minden kikent muffin sütő mélyedésébe teszünk 3/4-ig.
170 fokon 25 perc alatt barnára sütjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
A muffinok tetejét meg lehet szórni reszelt sajttal mielőtt a sütőbe tesszük.
Én trappista sajtot tettem bele, de füstölt sajttal is meg lehet bolondítani.
Bár kívül barna, belül nagyon jó puha. Vacsira vagy uzsonnára kiváló.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?