Pizzás csigák
Hozzávalók
tészta:
töltelék:
tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A lisztet átszitáljuk, beletesszük a 2 sárgáját, a vajat, a tejfölt, a sót és a megkelt élesztőt.
Hólyagosra kidolgozzuk, 1 órát meleg helyen kelesztjük.
Lereszeljük a sajtot, felvágjuk a sonkát és a kolbászt.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Kivajazzuk a tepsit.
A megkelt tésztát kettévágjuk, 0,7 cm-re kinyújtjuk. Lekenjük olajjal és a pizza krémmel
Rászórjuk a sonkát, a kolbászt és a sajtot. Feltekerjük, felvágjuk 1,5 cm-es darabokra.
Fektetve a tepsire rakjuk. Lekenjük a sárgájával.
Megszórjuk a maradék 15 dkg sajttal és a kukoricával.
Fél órát kelesztjük. 20 percig sütjük.
Tálalás
Pizzás csigák
Hozzávalók
tészta:
töltelék:
tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A lisztet átszitáljuk, beletesszük a 2 sárgáját, a vajat, a tejfölt, a sót és a megkelt élesztőt.
Hólyagosra kidolgozzuk, 1 órát meleg helyen kelesztjük.
Lereszeljük a sajtot, felvágjuk a sonkát és a kolbászt.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Kivajazzuk a tepsit.
A megkelt tésztát kettévágjuk, 0,7 cm-re kinyújtjuk. Lekenjük olajjal és a pizza krémmel
Rászórjuk a sonkát, a kolbászt és a sajtot. Feltekerjük, felvágjuk 1,5 cm-es darabokra.
Fektetve a tepsire rakjuk. Lekenjük a sárgájával.
Megszórjuk a maradék 15 dkg sajttal és a kukoricával.
Fél órát kelesztjük. 20 percig sütjük.
Tálalás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?