Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Apró pogácsa

zs2010 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3453-zs2010
Apró pogácsa
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sós tészták , Kelt tészták
Másodlagos kategória: Pogácsák , Sós aprósütemények , Pogácsák kelt tésztából

Hozzávalók

zs2010 zs2010 receptje

Elkészítés

Elkészítés

A lisztet a tálba szitáljuk, hozzáadjuk a tojásokat, olvasztott vajat, a sót és a legvégén élesztőt és a sütőport. Annyi vizet adjunk hozzá, hogy jó nyújtható legyen. Addig gyúrjuk, amíg hólyagos nem lesz. Pihentetés nélkül kinyújtjuk, vékonyra, mert a sütőportól és az élesztőtől nagyon meg nő.
A tetejét megkenjük tojás fehérjével és ízlés szerint sajttal/szezámmaggal megszórjuk. Apró kockákra,(de hosszúkásra is) vágjuk.
Előmelegített sütőbe, 200 fokon aranybarnára sütjük.

Tárolás

Sütés után ha kihűlt, zacskóba szoktam tenni.

Vélemények

Nadri

Nadri
2013.11.01. | 16:20

Finom lett!
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!