Omlós-magvas pogi
Hozzávalók
Tèszta:
Tetejère:
Elkészítés
Tèszta
Majd elmorzsoljuk benne a hideg vajat .
Vègül hozzàadjuk a tejszìnt ès a tojàssàrgàjàt ès összegyúrjuk.
Nem kell sokàig gyúrni csak amìg összeàll egysègessè.
Pihentetjük 30 percet.
Sütès
Megkenjük a tojàsfehèrjèvel, megszórjuk a magokkal ès àtkenjük mègegyszer a tojàssal.
Felvàgjuk 2x2 cm kockàkra ès tepsibe tesszük.
20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Omlós-magvas pogi
Hozzávalók
Tèszta:
Tetejère:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Tèszta
Majd elmorzsoljuk benne a hideg vajat .
Vègül hozzàadjuk a tejszìnt ès a tojàssàrgàjàt ès összegyúrjuk.
Nem kell sokàig gyúrni csak amìg összeàll egysègessè.
Pihentetjük 30 percet.
Sütès
Megkenjük a tojàsfehèrjèvel, megszórjuk a magokkal ès àtkenjük mègegyszer a tojàssal.
Felvàgjuk 2x2 cm kockàkra ès tepsibe tesszük.
20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?