Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Virslivel töltött sajtos sör kifli

brekus receptje https://www.sutnijo.hu/profil/5676-brekus
Virslivel töltött sajtos sör kifli
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Sós tészták , Kelt tészták
Másodlagos kategória: Sós aprósütemények , Sajtos sütemények , Egyéb kelt tészták

Hozzávalók

  • 40 dkg liszt
  • 2 pár roppanós Füstli virsli
  • 2 dkg élesztő
  • 3 dl tej
  • 1,5 ek. cukor
  • 2 kk. só
  • 2 kis tojás
  • 2 ek. tejföl
  • 40 dkg gouda sajt
  • 2 ek. vaj
  • Csipet bors
brekus brekus receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tejet meglangyosítjuk, 1-1 csipet liszttel és cukorral felfuttatjuk benne az élesztőt. A liszthez hozzáadunk mindent a virsli kivételével, és csak egy tojást a sajt felével. Lágy, rugalmas tésztát készítünk. 3 cipóra osztva 1 órát kelni hagyjuk, majd fél cm vastagra és kör alakúra nyújtjuk őket. A sütőt 180 fokra melegítjük. 16 cikkre vágjuk mindet, majd a vastagabb végeknél ráteszünk 1-1 kis darab virslit. Feltekerjük, tojással megkenjük, és sajttal megszórjuk. Kb. 30 percet sütjük.

Vélemények

deakevy

deakevy
2013.11.14. | 19:24

Nagyon szeretjük.
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!