Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Virslivel töltött sajtos sör kifli

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Virslivel töltött sajtos sör kifli

40 dkg liszt
2 pár roppanós Füstli virsli
2 dkg élesztő
3 dl tej
1,5 ek. cukor
2 kk. só
2 kis tojás
2 ek. tejföl
40 dkg gouda sajt
2 ek. vaj
Csipet bors
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tejet meglangyosítjuk, 1-1 csipet liszttel és cukorral felfuttatjuk benne az élesztőt. A liszthez hozzáadunk mindent a virsli kivételével, és csak egy tojást a sajt felével. Lágy, rugalmas tésztát készítünk. 3 cipóra osztva 1 órát kelni hagyjuk, majd fél cm vastagra és kör alakúra nyújtjuk őket. A sütőt 180 fokra melegítjük. 16 cikkre vágjuk mindet, majd a vastagabb végeknél ráteszünk 1-1 kis darab virslit. Feltekerjük, tojással megkenjük, és sajttal megszórjuk. Kb. 30 percet sütjük.
Virslivel töltött sajtos sör kifli

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!