Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Kolbászos kifli

deakevy receptje https://www.sutnijo.hu/profil/2960-deakevy
Kolbászos kifli
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Sós tészták , Kelt tészták
Másodlagos kategória: Sós aprósütemények , Egyéb kelt tészták

Hozzávalók

Tészta

  • 50 dkg liszt
  • 1/2 élesztő
  • 2 kk. cukor
  • 2 tk. só
  • 3,5 dl tej
  • 5 ek. étolaj

Közepébe

  • 20 dkg vékony kolbász

Tetejére

  • 1 tojás
  • köménymag
deakevy deakevy receptje

Elkészítés

Elkészítés

Az élesztőt langyos cukros tejben felfuttatjuk. A liszthez keverjük a sót, hozzáadjuk az olajat és az élesztős tejet. Összegyúrjuk és kelesztjük fél órát.
Vékonyra nyújtjuk a tésztát, nyújtott háromszögekre vágjuk, mindegyikre rakunk egy darabka kolbászt és feltekerjük. Megkenjük tojással, megszórjuk köménymaggal és megsütjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!