Bounty praliné
Hozzávalók
Töltelék:
Elkészítés
Előkészítés
A szilikonos jégkocka tartótól még annyit, hogy kivétel előtt húzogassuk meg a széleit, úgy könnyebben kiválik.
Elkészítés
A tejszínt ekkor a porcukorral feltesszük melegedni, és mikor már elég meleg, belerakjuk a kókuszt és a margarint is. Krémes állagúra főzzük, amíg el nem érünk egy jó sűrű állagot. Ezt hűlni hagyjuk.
A csoki burkokba beletöltjük a kihűlt krémet, de csak háromnegyed részig, hogy legyen hely a csokinak. Ezután visszatesszük a hűtőbe egy jó fél-egy órára.
Ha kellő ideig bent volt, a pralinénk, akkor ismét kivesszük, leborítjuk az újramelegített csokival, és egy habkártya segítségével belesimítjuk, és a felesleget leszedjük. Ha félkör, vagy egyéb olyan formánk van, aminek akár a teteje lehet az alja, a kókuszból kis halmokat szórhatunk a még meleg csokiba.
Tálalás
Tárolás
Bounty praliné
Hozzávalók
Töltelék:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A szilikonos jégkocka tartótól még annyit, hogy kivétel előtt húzogassuk meg a széleit, úgy könnyebben kiválik.
Elkészítés
A tejszínt ekkor a porcukorral feltesszük melegedni, és mikor már elég meleg, belerakjuk a kókuszt és a margarint is. Krémes állagúra főzzük, amíg el nem érünk egy jó sűrű állagot. Ezt hűlni hagyjuk.
A csoki burkokba beletöltjük a kihűlt krémet, de csak háromnegyed részig, hogy legyen hely a csokinak. Ezután visszatesszük a hűtőbe egy jó fél-egy órára.
Ha kellő ideig bent volt, a pralinénk, akkor ismét kivesszük, leborítjuk az újramelegített csokival, és egy habkártya segítségével belesimítjuk, és a felesleget leszedjük. Ha félkör, vagy egyéb olyan formánk van, aminek akár a teteje lehet az alja, a kókuszból kis halmokat szórhatunk a még meleg csokiba.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?