Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Meggyes-habos sütés nélkül

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Hozzávalók Alap:

2 üveg magozott meggy
20 ek. kristálycukor
20 ek. búzadara

Krémhez:

1 l víz
1 l tej
3 dl tejszín
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Alap elkészítése

A meggyet a levével, 1 liter vízzel és 25 evőkanál kristálycukorral felfőzzük, egészen addig, amíg a meggy teljesen puha nem lesz. Ezt követően hozzáadjuk a 20 evőkanál búzadarát, és néhány másodperc alatt összefőzzük. A forró masszát vizezett tálcára tesszük, amin egyenletesen eloszlatjuk, majd kihűtjük.

Krém

Ez idő alatt a pudingport 6 evőkanál cukorral és 1 liter tejjel felfőzzük, majd kicsit hűtjük, és a meggyes masszára kenjük

Hab

Végül a tejszínt /Hulala / kemény habbá verjük, és a pudingra kenjük. Tetejére csokoládét reszelünk.
Meggyes-habos sütés nélkül Meggyes-habos sütés nélkül Meggyes-habos sütés nélkül

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
40 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

0 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!