Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Csokis desszert karamellizált dióval

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Csokis desszert karamellizált dióval

Hozzávalók

kb. 4 adaghoz

A pudinghoz

A karamellizált dióhoz

  • 50 g dió (tisztítva, apróra vágva)
  • 2 evőkanál cukor

Elkészítés

Előkészítés

A cukrot és az apróra vágott diót egy teflon serpenyőben közepes lángon karamellizáljuk, majd egy tányéron hűlni hagyjuk.

Elkészítés

A pudingot felfőzzük a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint. A dió felét desszertes tálkákban egyenletesen elosztjuk, a pudingot rákanalazzuk, majd a maradék dióval meghintjük.

Vélemények

gazdasszony

gazdasszony
2018.05.05. | 17:23

Jól harmonizált a karamellás dió az étcsokival! Finom desszert.
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!