Kandírozott ibolya
Hozzávalók
Hozzávalók:
Elkészítés
Elkészítés
A tojásfehérjét kissé villával verjük fel. Ecsettel a tojásfehérjét kenjük rá a szirmokra mindenhol, majd a két ujjunk közé csippentve a porcukrot szórjuk meg, a felesleget rázzuk le róla. Tegyük zsírpapírra majd hagyjuk száradni 3-4 órát.
Ha megszáradt a szárát vágjuk le, tegyük jól záró dobozba felhasználásig. Díszíthetünk vele sütit vagy tortát tetszés szerint.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Kandírozott ibolya
Hozzávalók
Hozzávalók:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásfehérjét kissé villával verjük fel. Ecsettel a tojásfehérjét kenjük rá a szirmokra mindenhol, majd a két ujjunk közé csippentve a porcukrot szórjuk meg, a felesleget rázzuk le róla. Tegyük zsírpapírra majd hagyjuk száradni 3-4 órát.
Ha megszáradt a szárát vágjuk le, tegyük jól záró dobozba felhasználásig. Díszíthetünk vele sütit vagy tortát tetszés szerint.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?