Kekszes-almás sütés nélkül
Hozzávalók
Kekszes-almás sütés nélkül
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, cukorral ízesítjük, 8-10 perc alatt puhára főzzük. Ha mézzel készítjük, akkor azt már a puha almához keverjük.
Közben a pudingokat 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és keverve 2 percig főzzük, amíg besűrűsödik.
Egy kb. 28 x 23 cm-es tepsi alját keksszel kirakjuk.
A meleg almakrémet egyenletesen rákenjük.
A tetejére szép sorban keksz kerül.
A kakaóport a porcukorral és a 8-10 evőkanál vízzel keverve felforraljuk, a tűzről levéve a margarint hozzáadjuk, majd ezt a mázat a süti tetejére kenjük.
Jól behűtjük, ezalatt nemcsak összeérik, hanem össze is áll, így könnyen lehet majd szeletelni.
Kekszes-almás sütés nélkül
Hozzávalók
Kekszes-almás sütés nélkül
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, cukorral ízesítjük, 8-10 perc alatt puhára főzzük. Ha mézzel készítjük, akkor azt már a puha almához keverjük.
Közben a pudingokat 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük, és keverve 2 percig főzzük, amíg besűrűsödik.
Egy kb. 28 x 23 cm-es tepsi alját keksszel kirakjuk.
A meleg almakrémet egyenletesen rákenjük.
A tetejére szép sorban keksz kerül.
A kakaóport a porcukorral és a 8-10 evőkanál vízzel keverve felforraljuk, a tűzről levéve a margarint hozzáadjuk, majd ezt a mázat a süti tetejére kenjük.
Jól behűtjük, ezalatt nemcsak összeérik, hanem össze is áll, így könnyen lehet majd szeletelni.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?