Hamis krémes
Hozzávalók
Hamis krémes
Elkészítés
Elkészítés
A Ramát felhabosítom a cukorral. Ha a puding kezd kihűlni a vajak keverékéhez adom. Hogy ne legyen a krém csomós, a következőt kell tenni: Először robotgéppel keverem a krémet, majd botmixerrel teszem csomómentessé.
Ha a krém már nem csomós, akkor a kekszekre halmozom.
Ezután felverem a Hulalát és a krém tetejére teszem. Ha ez is megvan, ismét kekszet teszek a süti tetejére. Végül felolvasztom a fehér Milka csokit egy kanál olajjal, és a kekszek tetejére teszem. (Én azért használok mindig Milka csokit, mert felolvasztás után nem marad csomós.
Hűtőbe tesszük egy éjszakára, másnap hűtve tálaljuk.
Hamis krémes
Hozzávalók
Hamis krémes
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A Ramát felhabosítom a cukorral. Ha a puding kezd kihűlni a vajak keverékéhez adom. Hogy ne legyen a krém csomós, a következőt kell tenni: Először robotgéppel keverem a krémet, majd botmixerrel teszem csomómentessé.
Ha a krém már nem csomós, akkor a kekszekre halmozom.
Ezután felverem a Hulalát és a krém tetejére teszem. Ha ez is megvan, ismét kekszet teszek a süti tetejére. Végül felolvasztom a fehér Milka csokit egy kanál olajjal, és a kekszek tetejére teszem. (Én azért használok mindig Milka csokit, mert felolvasztás után nem marad csomós.
Hűtőbe tesszük egy éjszakára, másnap hűtve tálaljuk.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?