Egyszerű gesztenyés kekszes
Hozzávalók
Egyszerű gesztenyés kekszes
Töltelékhez:
Elkészítés
Elkészítés
Ha nem akar összeállni, tegyünk hozzá egy kis lekvárt.
A gesztenyemasszát összedolgozzuk a rummal, a kókusszal, és a Ramával, hogy könnyű krémet kapjunk. A kekszes tésztát 6 cm vastagságúra nyújtjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Rákenjük felére a gesztenyés krémet és a tetejükre ráhelyezünk egy tésztát
Csokimázat készítünk, rácsurgatjuk a tetejére és megszórjuk kókuszreszelékkel
Egy órára hűtőbe tesszük.
Alternatív elkészítés
Egyszerű gesztenyés kekszes
Hozzávalók
Egyszerű gesztenyés kekszes
Töltelékhez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Ha nem akar összeállni, tegyünk hozzá egy kis lekvárt.
A gesztenyemasszát összedolgozzuk a rummal, a kókusszal, és a Ramával, hogy könnyű krémet kapjunk. A kekszes tésztát 6 cm vastagságúra nyújtjuk és pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Rákenjük felére a gesztenyés krémet és a tetejükre ráhelyezünk egy tésztát
Csokimázat készítünk, rácsurgatjuk a tetejére és megszórjuk kókuszreszelékkel
Egy órára hűtőbe tesszük.
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?