Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Kávé krémmel töltött ostya

MARCSULA receptje https://www.sutnijo.hu/profil/9097-marcsula
Kávé krémmel töltött ostya
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Sütés nélküli finomságok , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Ostyalapokból készült sütemények , Szeletek

Hozzávalók

  • 1 csomag nagyméretű ostyalap

Krém

  • 3 tojássárgája
  • 3 evőkanál liszt
  • 1 dl erős, hideg feketekávé
  • 2 csomag Dr. Oetker Vanillincukor
  • 1,5 dl tej
  • 30 dkg porcukor
  • 30 dkg vaj
  • Kávé
  • rumaroma
MARCSULA MARCSULA receptje

Elkészítés

Elkészítés

A tojássárgáját összekeverjük a vaníliás cukorral, a liszttel, a kávéval és a tejjel. Állandóan keverve takaréklángon sűrű krémet főzünk belőle.
A vajat a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a kihűlt masszát.
Az ostyalapokat megkenjük a rumos kávé keverékével és megkenjük a krémmel. Hűvös helyre tesszük, kicsit lepréseljük. 3-4 óra múlva felszeletelhető.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!