Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Lúdláb torta

Bozsó receptje https://www.sutnijo.hu/profil/735-bozso
Lúdláb torta
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Torták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Csokis torták , Piskóták , Gyümölcsös torták

Hozzávalók

Hozzávalók

A krémhez

Tetejére

Bozsó Bozsó receptje

Elkészítés

Elkészítés

Krém készítése:
A tejszínt, vajat, cukrot, csokit felmelegíteni, majd beletenni a kakaót és sűrűre főzni (kb. 15-20 perc) majd lehűteni. A 20 dkg vajat habosra kavarni, majd hozzáadni a kihűlt krémhez.
Összeállítás:
A kihűlt tésztára rákenni a krémet majd kirakni a lecsepegtetett meggyel és óvatosan belenyomkodni, vagy először csak a krém felét kenni és megrakni a meggyel, majd a krém másik felét tenni, elsimítani egyenletesre. Hűtőbe tenni, amíg jól megdermed a krém, és ekkor tesszük rá a csoki mázat!

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!