Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Lúdláb torta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Lúdláb torta

80 g cukor
80 g liszt
4 tojás

Párizsikrém:

160 g kristálycukor
50 ml tej
3 ek. tejszín
80 g csokoládé
200 g margarin
meggy
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Négy tojásból kakaós piskótát készítünk, tortakarikába töltjük, és 180 fokon megsütjük. A krémhez a cukrot, tejet, tejszínt, kakaót feltesszük főni és forrás után egy kicsit főzzük, majd levesszük a tűzről. Belekeverjük a csokoládét és a margarinból 50 g-ot, majd kihűtjük a krémet. A puha margarint kihabosítjuk és tovább keverjük a kihűlt csokis krémmel. A tortakarikára rákenjük a krém felét, rárakosgatjuk a meggyet és rákenjük a krém többi részét. Hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen a krém. A csokoládét felolvasztjuk és bevonjuk vele a megdermedt tortát.
Lúdláb torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!