Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Reform torta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Reform torta

Piskóta : 4x
7 db tojásfehérje
200 g cukor
200 g darált dió
1 1/2 evőkanál liszt

Krém:

28 db tojássárgája
28 evőkanál cukor
400 g étcsokoládé
3 Rama margarin (össz:750g)

Bevonat:

100 g étcsokoládé
50 g Rama margarin
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Piskóta:
A tojásfehérjéket egy keverőedényben konyhai robotgéppel habosra keverjük. Keverés közben hozzáadjuk a cukrot. A lisztben elvegyítjük a sütőport és a darált diót. Majd a masszához szitáljuk. Végül a tésztát a sütőformába öntjük, tetejét elsimítjuk. Négy egyforma piskóta lapot sütünk (4x7 tojásfehérjéből), 170°C-on, míg a piskóta nem válik el a tepsi szélétől.
Krém:
A tojásból, cukorból és a vanillincukorból krémet főzünk (kb. 20perc), amikor már majdnem kész beletesszük az étcsokoládét. Amikor a krém kihűlt robotgéppel beledolgozzuk a margarinokat.
Bevonat:
Az étcsokoládét összeolvasztjuk a margarinnal, majd bevonjuk vele a tortát.
Reform torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
37 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
61 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
70 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!