Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Répatorta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Tészta:

2,5 dl cukor
4 tojás
3 dl olaj
5 dl reszelt répa
5 dl liszt
1 tk szódabikarbóna
2 tk fahéj

Krém:

1 doboz Philadelphia krémsajt
10 dkg vaj (nem margarin)
2 dl porcukor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Egy jó nagy tálban, először a tojásokat elkeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és alaposan elkeverjük. Sütőpapíros formába öntjük, és közepes lángon, tűpróbáig sütjük.
A krém hozzávalóit is simára keverjük.
A kihűlt piskótát kettévágjuk, és megkenjük a krémmel, kívül-belül megkenjük, és díszítjük.
A recept szerint 1 krémsajt kell, de nekünk nem elég, ezért mindig kettőt veszek, és a cukorból, a vajból is duplát teszek.
Répatorta Répatorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!