Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Répatorta

tekla64 receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3073-tekla64
Répatorta
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Torták , Édes sütemények
Másodlagos kategória: Egyéb torták , Kevert tészták, kuglófok

Hozzávalók

Tészta

Krém

tekla64 tekla64 receptje

Elkészítés

Elkészítés

Egy jó nagy tálban, először a tojásokat elkeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és alaposan elkeverjük. Sütőpapíros formába öntjük, és közepes lángon, tűpróbáig sütjük.
A krém hozzávalóit is simára keverjük.
A kihűlt piskótát kettévágjuk, és megkenjük a krémmel, kívül-belül megkenjük, és díszítjük.
A recept szerint 1 krémsajt kell, de nekünk nem elég, ezért mindig kettőt veszek, és a cukorból, a vajból is duplát teszek.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!