Drazsés-vaníliás pudingtorta
Hozzávalók
Hozzávalók:
Tésztához:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Ameddig sül a tészta elkészítjük a krémet. 0,5 liter tejet, 3-4 evőkanál cukrot és a pudingot felfőzzük. Hagyjuk picit hűlni, majd tegyük bele a Rama margarint, hogy olvadjon bele. Aki szeretné, hogy édesebb legyen a krém, tehet bele még cukrot. Hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt verjük fel mixer segítségével, mert így krémesebb, lágyabb krémet kapunk. Ezután a készre sült tésztát vágjuk ketté, majd töltsük meg krémmel, a tetejét is vonjuk be vele. Díszítésként olvasszuk fel az étcsokoládét pici olajjal és csorgassuk a tetejére. Hagyjuk picit hűlni a csokit rajta, majd ezután tegyük, fel a drazsékat nehogy megolvadjanak. Igény szerint feltesszük a drazsékat, valamint aki szeretne, tehet rá marcipán figurát, hogy szebb legyen. Jó étvágyat hozzá! Szülinapra gyerekeknek nagyon szép torta.:)
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Drazsés-vaníliás pudingtorta
Hozzávalók
Hozzávalók:
Tésztához:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Ameddig sül a tészta elkészítjük a krémet. 0,5 liter tejet, 3-4 evőkanál cukrot és a pudingot felfőzzük. Hagyjuk picit hűlni, majd tegyük bele a Rama margarint, hogy olvadjon bele. Aki szeretné, hogy édesebb legyen a krém, tehet bele még cukrot. Hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt verjük fel mixer segítségével, mert így krémesebb, lágyabb krémet kapunk. Ezután a készre sült tésztát vágjuk ketté, majd töltsük meg krémmel, a tetejét is vonjuk be vele. Díszítésként olvasszuk fel az étcsokoládét pici olajjal és csorgassuk a tetejére. Hagyjuk picit hűlni a csokit rajta, majd ezután tegyük, fel a drazsékat nehogy megolvadjanak. Igény szerint feltesszük a drazsékat, valamint aki szeretne, tehet rá marcipán figurát, hogy szebb legyen. Jó étvágyat hozzá! Szülinapra gyerekeknek nagyon szép torta.:)
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?