Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Barbika kisunoka tortája

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Tapasztalatot kíván
Recept megosztása

Hozzávalók

Barbika kisunoka tortája

6 tojás
3 ek. liszt
3 ek. étkezési keményítő
6 ek. cukor
1 citrom reszelt héja
csipet só
2 ek. víz
1 kk. citromlé
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
25 dkg mascarpone krémsajt
2 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding tejszínízű
dekorszív rózsaszín-lila

Ezenkívül:

1 baba (láb nélküli baba)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A 6 tojásból és hozzávalóiból, megsütöttem a piskótát tepsiben, köralakban. Egy erre a célra használtam egy kerek jénai tálat, ami mély és kilehet bélelni úgy, hogy kerek legyen, mint a baba ruhája. Folpack fóliával béleltem ki a formát, és belehelyeztem az első lapot, és a krémet, megint piskóta, és krém, megint piskóta, és krém végül piskótával fedtem be. Négy lapot vágtam, és ízlés szerinti vastagságúra lehet szelni. A krém a következő. A puha margarint a cukorral habosra keverjük, és a pudingot, amit előtte 5 dl tejben megfőztem, és kihűtöttem, hozzákevertem, és végül a mascarponét is. Betakarom a folpackkal, és behűtöm egy éjszakára. Másnap kiborítom a formából, és a színes marcipánból elkészítem a ruhát. A babát középre beillesztettem, és mindenkinek a fantáziájára van hagyatkozva. Cukorkával díszítettem.
Barbika kisunoka tortája Barbika kisunoka tortája

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
42 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
4 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!