Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Fondantos szívtorta

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Tapasztalatot kíván

Hozzávalók

Piskóta:

5 db tojás
25 dkg cukor
1,5 dl tej
0,5 dl olaj
30 dkg liszt

Krém:

1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding csokoládéízű
1,5 dl víz
4 dl habtejszín

Díszítéshez:

fondant
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A piskótához a tojásfehérjét 10 dkg cukorral habbá verjük. A tojássárgát a többi cukorral, a tejjel, az olajjal kihabosítjuk. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, majd végül a fehérjehabot. Egy nagyobb szív alakú formában megsütjük.
Ha kihűlt, megkenjük a krémmel, amelyhez a pudingport kikeverjük a vízzel, és hozzáadjuk a felvert habtejszínt. Kívül is megkenjük vékonyan a krémmel. Ha jól lehűtöttük, beburkoljuk a fondant-tal. Majd feldíszítjük különböző méretű szívekkel, amit fondant-ból szúrunk ki. Én tojásfehérjével kenem meg nagyon vékonyan, mielőtt felrakom.

Tálalás

16 szelet

Tárolás

Hűtőben tároljuk!

Alternatív elkészítés

Én általában másnap szoktam burkolni! Könnyebb vele dolgozni, ha teljesen megdermedt.
Fondantos szívtorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
46 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
45 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
25 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!