Kókusz torta
Hozzávalók
tészta:
krém:
tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémes krémet a leírás szerint készítsük el és öntsük a kekszes alapra hűtőben hagyjuk hűlni.
A tetejére készen vásárolt habcsókot is tehetünk.
Én a tojásfehérjéket kemény habbá vertem a cukrot a végén 2-3 részletben adtam hozzá, míg szép fényes kemény hab nem lett ekkor lazán beleforgattam a kókuszreszeléket majd habzsákból kisebb habcsókokat nyomtam a sütőpapírral bélelt tepsibe és előmelegített 140 'C sütőbe tettem majd csökkentettem a hőfokot 90-100 'C-ra és 1 órán át szárítottam. A bolti is jó és nincs vele ennyi gond :)
A torta tetejét és oldalát is díszíthetjük vele, lehet pár szem ananásszal és kókuszreszelékkel is megszórni.
Kókusz torta
Hozzávalók
tészta:
tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémes krémet a leírás szerint készítsük el és öntsük a kekszes alapra hűtőben hagyjuk hűlni.
A tetejére készen vásárolt habcsókot is tehetünk.
Én a tojásfehérjéket kemény habbá vertem a cukrot a végén 2-3 részletben adtam hozzá, míg szép fényes kemény hab nem lett ekkor lazán beleforgattam a kókuszreszeléket majd habzsákból kisebb habcsókokat nyomtam a sütőpapírral bélelt tepsibe és előmelegített 140 'C sütőbe tettem majd csökkentettem a hőfokot 90-100 'C-ra és 1 órán át szárítottam. A bolti is jó és nincs vele ennyi gond :)
A torta tetejét és oldalát is díszíthetjük vele, lehet pár szem ananásszal és kókuszreszelékkel is megszórni.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?