Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Epres sajttorta

Merci receptje https://www.sutnijo.hu/profil/3169-merci
Epres sajttorta
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Torták
Másodlagos kategória: Gyümölcsös torták

Hozzávalók

  • 1 csomag zabkeksz (Pl. Győri Édes Zabfalatok)
  • 10 dkg vaj
  • 40 dkg natúr krémsajt
  • 0,5 dl cukor
  • 1 tk Dr. Oetker Vanillincukor
  • 3 tojássárgája
  • 20 dkg eper
Merci Merci receptje

Elkészítés

Elkészítés

A sütőt 175°C fokra előmelegítjük.
A kekszet összetörjük vagy megdaráljuk, a vajat felolvasztjuk. A kekszport összekeverjük a vajjal, és elegyengetjük egy 24 cm átmérőjű (lehetőleg levehető oldalú) tortaforma aljára. A krém hozzávalóit összekeverjük, egyenletesen rásimítjuk a kekszes alapra, és a sütő alsó részén kb. 20-30 percig sütjük.
Ha kihűlt, a tetejét kirakjuk felszeletelt eperrel.

Javaslatok, alternatív elkészítés

Ha nem azonnal fogyasztjuk, a tetejét bevonhatjuk piros tortazselével is, így a gyümölcs hosszabb ideig szép marad.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!