Torta
Hozzávalók
Tortalap hozzávalói:
Az emeltnek:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Előkészítés
Kikavarjuk a tejszínhabport is.
Elkészítés
A krémhez megreszeljük az almát és a vajon puhára dinszteljük. Botmixxerrel pépesítjük és ízlés szerint adunk hozzá cukrot és őrölt fahéjat. Miután kihűlt hozzákeverjük a már előre kikavart citrom és vanília ízű krémet meg a tejszínhabot.
Ezzel a krémmel megkenjük a lapokat, megszórjuk apróra vágott gyümölccsel, beborítjuk a másik lappal.
A tortát tejszínhabbal vonjuk be. Oldalát kirakjuk a csokirudakkal. A két emelet közötti részt gyümölccsel szórjuk meg.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Torta
Hozzávalók
Tortalap hozzávalói:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Kikavarjuk a tejszínhabport is.
Elkészítés
A krémhez megreszeljük az almát és a vajon puhára dinszteljük. Botmixxerrel pépesítjük és ízlés szerint adunk hozzá cukrot és őrölt fahéjat. Miután kihűlt hozzákeverjük a már előre kikavart citrom és vanília ízű krémet meg a tejszínhabot.
Ezzel a krémmel megkenjük a lapokat, megszórjuk apróra vágott gyümölccsel, beborítjuk a másik lappal.
A tortát tejszínhabbal vonjuk be. Oldalát kirakjuk a csokirudakkal. A két emelet közötti részt gyümölccsel szórjuk meg.
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?