Epres-joghurtos torta
Hozzávalók
Piskótához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a zselatint megfőzzük, kihűtjük. Az epret összetörjük, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot és a joghurtot, jól kikeverjük, majd betesszük a hűtőbe. A zselatint, ha kihűlt hozzáöntjük és alaposan összekeverjük. Végül a felvert hulalát is belekeverjük.
A tortát elvágjuk félbe és visszahelyezzük a karikába, rátesszük a krém felét, majd a lapot és a maradék krémet elsimítjuk és 2-3 órára a hűtőbe tesszük. Ezután a felvert hulalával és az ostyavirágokkal, dekor cukorral feldíszítjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Epres-joghurtos torta
Hozzávalók
Díszítéshez:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a zselatint megfőzzük, kihűtjük. Az epret összetörjük, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot és a joghurtot, jól kikeverjük, majd betesszük a hűtőbe. A zselatint, ha kihűlt hozzáöntjük és alaposan összekeverjük. Végül a felvert hulalát is belekeverjük.
A tortát elvágjuk félbe és visszahelyezzük a karikába, rátesszük a krém felét, majd a lapot és a maradék krémet elsimítjuk és 2-3 órára a hűtőbe tesszük. Ezután a felvert hulalával és az ostyavirágokkal, dekor cukorral feldíszítjük.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?