Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Sütés nélküli orosz krémtorta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető

Hozzávalók

A sütihez:

30 db babapiskóta
2 dl tej
15 ml rumaroma

A krémhez:

2 tasak tejszínízű pudingpor
6 dl tej
5 ek. cukor
10 dkg vaj
5 dl habtejszín
1 dl víz

A díszítéshez:

2,5 dl víz
5 dkg dió
3 közepes mandarin
20 dkg cseresznyebefőtt
20 dkg barackkonzerv
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Pudingot és a cukrot felfőzzük a tejjel, ha kész, hozzáadjuk a vaníliás cukrot.
Kihűtjük, belekeverjük a vajat és krémesre keverjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval. A zselatint vízzel elkeverjük és felfőzzük, majd amikor kihűlt, a tejszínhabba keverjük óvatosan.
Pudingkrémet és a tejszínhabot óvatosan összekeverjük.
A tortaforma alját kirakjuk a rumos tejbe áztatott babapiskótával. Megkenjük krémmel, majd ismét rumos tejbe áztatott babapiskóta, és befedjük krémmel.
2 óra hosszát betesszük a hűtőbe.
Gyümölcskompótokkal, mandarinnal és a dióbéllel ízlés szerint díszítjük.
A színtelen tortazselét elkészítjük a zacskó hátoldalán található utasítás szerint, és lassan ráöntjük, majd ismét betesszük a hűtőbe.
Pár óra múlva kivesszük a tortaformából, és egy tálcára tesszük.
Sütés nélküli orosz krémtorta Sütés nélküli orosz krémtorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

RECEPTAJÁNLÓ

Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
24 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván

Receptkategóriák

Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!