Amerikai palacsinta tornyok almával és pillecukorral
Hozzávalók
Elkészítés
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, meghámozzuk, csutkájukat eltávolítjuk, majd a húsukat kis kockákra vágjuk. Egy lábasban, kevés víz és a fahéj hozzáadásával puhára pároljuk. A pillecukrokat apróra vágjuk.
Összeállítjuk a palacsintákat. Egy palacsintát tányérra helyezünk, ráteszünk egy kevés párolt almát és néhány pillecukor darabkát. Erre helyezünk egy második palacsintát, amelyre szintén alma és pillecukor kerül, végül a rétegezést egy harmadik palacsintával fejezzük be. Hasonlóan elkészítjük a többi palacsinta tornyot, és mindet átszúrjuk egy-egy kis nyárssal.
Tipp:
Amerikai palacsinta tornyok almával és pillecukorral
Hozzávalók
kb. 8 darab elkészítéséhez
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés:
Az almákat megmossuk, meghámozzuk, csutkájukat eltávolítjuk, majd a húsukat kis kockákra vágjuk. Egy lábasban, kevés víz és a fahéj hozzáadásával puhára pároljuk. A pillecukrokat apróra vágjuk.
Összeállítjuk a palacsintákat. Egy palacsintát tányérra helyezünk, ráteszünk egy kevés párolt almát és néhány pillecukor darabkát. Erre helyezünk egy második palacsintát, amelyre szintén alma és pillecukor kerül, végül a rétegezést egy harmadik palacsintával fejezzük be. Hasonlóan elkészítjük a többi palacsinta tornyot, és mindet átszúrjuk egy-egy kis nyárssal.
Tipp:
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?