Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Barackos-rozmaringos bögresüti

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Barackos-rozmaringos bögresüti
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Bögrés sütemények , Kevert tészták, kuglófok

Hozzávalók

kb. 12 darabhoz

Tésztához

Elkészítés

Előkészítés

A kajszibarackot megmossuk, kimagozzuk, apró kockákra vágjuk. A bögréket vagy befőttes üvegeket kivajazzuk. A sütőt előmelegítjük.

Elkészítés

A lisztet a sütőporral elkeverjük, és egy keverőedénybe szitáljuk. A sárgabarack és a rozmaring kivételével hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai robotgéppel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton 2 perc alatt sima tésztává keverjük. Majd a barackot és a rozmaringot is hozzákeverjük. A tésztát az előkészített bögrékben elosztjuk. (A bögréket kb. feléig töltsük a tésztával.) Majd a bögréket egy tepsibe állítjuk, a tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 180 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 160 °C (előmelegítve)
Gáz: kb. 2-3. fokozat (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 30 perc

Az megsült sütiket a sütőformában hagyva egy sütőrácson hagyjuk hűlni.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!