Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Prosecco krémes piskóta szendvics

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Prosecco krémes piskóta szendvics
Elkészítési nehézség: Közepes
Kategória: Édes sütemények
Másodlagos kategória: Piskóták , Egyéb sütemények

Hozzávalók

kb. 12 darabhoz

Tésztához

Töltelékhez

Ezenkívül

  • Porcukor a díszítéshez

Elkészítés

Előkészítés

A tepsit (30 x 40 cm) sütőpapírral kibéleljük. A sütőt előmelegítjük.

Elkészítés

A tojásokat és a tojássárgáját habosra verjük. Fokozatosan hozzáadjuk a vanillincukorral elkevert cukrot, és további 2 percig keverjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük, és a masszához szitáljuk. Majd a tésztát a tepsibe töltjük, tetejét elsimítjuk. A tepsit a sütő középső részébe toljuk, és a süteményt megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 200 °C (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 180 °C (előmelegítve)
Gáz: kb. 3-4. fokozat (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 8 perc

A megsült tésztát a sütőpapírral kifordítjuk, sütőrácsra téve hagyjuk hűlni. Majd lehúzzuk tetejéről a sütőpapírt, és 10 x 10 cm négyzetlapokra vágjuk.

A Házi Krémes krémport a tasakon lévő használati utasítás alapján, de 700 ml hideg tejjel és 100 ml Proseccoval elkészítjük. A krémet habzsákba töltjük, a krémet a pikótalap felére nyomjuk, másik felét a krémre hajtjuk. A piskóta szendvicseket tálalásig hűtőszekrénybe helyezzük, porcukorral meghintve kínáljuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!