Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Epres-málnás sorbet

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Epres-málnás sorbet
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Hűsítő édességek
Másodlagos kategória: Sorbet-ok

Hozzávalók

kb. 6 adaghoz

Elkészítés

Előkészítés

Valamennyi hozzávalót előkészítjük, kimérjük.

Elkészítés

Egy magasfalú keverőedénybe kimérjük a hideg tejet és az 50 ml málnaszörpöt, majd kézi robotgéppel(habverő) előszőr alacsony, majd a legmagasabb fokozaton a krémállag eléréséig, kb. 3 percig keverjük. A felvert fagylaltot poharakba vagy tálakba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. (Ha egy adagban hűtjük, akkor kb. 4 óra hűtési idő szükséges.)

Javaslatok, alternatív elkészítés

Félbevágott eperszemmel díszíthetjük.

Tálalás előtt kb. 10 perccel vegyük ki a fagyasztóból.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!