Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Fehérboros-narancsos puncs

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Fehérboros-narancsos puncs
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Italok
Másodlagos kategória: Forró italok

Hozzávalók

kb. 8 darabhoz

Puncshoz

  • 750 ml fehérbor
  • 375 ml tojáslikőr
  • 500 ml narancslé

Habhoz

Elkészítés

Elkészítés

A puncshoz a hozzávalókat egy főzőedénybe öntjük, felforraljuk, majd előmelegített poharakban elosztjuk. Közben a tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük. A tejszínhabot habzsákba töltjük, és a poharakban a habot egyenletesen elosztjuk, tetejét ízlés szerint fahéjjal meghintjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!