Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Fehérboros-narancsos puncs

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Fehérboros-narancsos puncs
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Italok
Másodlagos kategória: Forró italok

Hozzávalók

Puncshoz

  • 750 ml fehérbor
  • 375 ml tojáslikőr
  • 500 ml narancslé

Habhoz

Elkészítés

Elkészítés

A puncshoz a hozzávalókat egy főzőedénybe öntjük, felforraljuk, majd előmelegített poharakban elosztjuk. Közben a tejszínt a habfixálóval és a vanillincukorral kemény habbá verjük. A tejszínhabot habzsákba töltjük, és a poharakban a habot egyenletesen elosztjuk, tetejét ízlés szerint fahéjjal meghintjük.

Tálalás

Kb. 8 adag

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató