Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Ribizli-málna dzsem

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

kb. 2 db 720 ml-es üveghez

Elkészítés

Előkészítés

A ribizlit megmossuk, lecsöpögtetjük, levet nyerünk belőle, majd 600 ml-t kimérünk. A málnát kiválogatjuk, és 650 g-ot lemérünk.

Elkészítés

A ribizlilevet és a málnát egy főzőedénybe helyezzük. A cukrot és a vanillincukrot elkeverjük a dzsemfixszel, majd gyümölcsmasszához adjuk. Kevergetés mellett erős tűzön elforraljuk, állandó keverés mellett 1-3 percig zubogva forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, eltávolítjuk a habot a tetejéről, ezután azonnal üvegekbe töltjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!