Olaszos romantika

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

  • 1 doboz ananász konzerv (kb. 130-150 g)
  • 150 g csokis keksz
  • 3 evőkanál hideg kávé vagy kávélikőr
  • 150 ml hideg tej
  • 150 ml hideg habtejszín
  • 1 tasak Dr. Oetker Tiramisu Krém

Elkészítés

Előkészítés

Az ananászt levét felfogva jól lecsöpögtetjük. Ha szükséges apróra vágjuk. A csokis kekszet durvára törjük.

Elkészítés

Az ananászt a kekszdarabokkal, a kávéval, és 3 evőkanál ananászlével egy keverőedényben elkeverjük. A felét egy üvegtálba vagy desszertpoharakba rétegezzük.

A tiramisu krémet a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 150 ml tej és 150 ml tejszín felhasználásával elkészítjük. A krém felét az ananászos-kekszes rétegen egyenletesen elosztjuk, majd a maradék kekszes masszát, majd a maradék krémet egymásra rétegezzük.

Minimum 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük.

Ízlés szerint cukrozatlan kakaóval vagy kávéval elkevert kakaóporral meghintve tálaljuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató