Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Olaszos romantika

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

  • 1 doboz ananász konzerv (kb. 130-150 g)
  • 150 g csokis keksz
  • 3 evőkanál hideg kávé vagy kávélikőr
  • 150 ml hideg tej
  • 150 ml hideg habtejszín
  • 1 tasak Dr. Oetker Tiramisu Krém

Elkészítés

Előkészítés

Az ananászt levét felfogva jól lecsöpögtetjük. Ha szükséges apróra vágjuk. A csokis kekszet durvára törjük.

Elkészítés

Az ananászt a kekszdarabokkal, a kávéval, és 3 evőkanál ananászlével egy keverőedényben elkeverjük. A felét egy üvegtálba vagy desszertpoharakba rétegezzük.

A tiramisu krémet a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 150 ml tej és 150 ml tejszín felhasználásával elkészítjük. A krém felét az ananászos-kekszes rétegen egyenletesen elosztjuk, majd a maradék kekszes masszát, majd a maradék krémet egymásra rétegezzük.

Minimum 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük.

Ízlés szerint cukrozatlan kakaóval vagy kávéval elkevert kakaóporral meghintve tálaljuk.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!