Feketeerdő krém

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Feketeerdő krém
Elkészítési nehézség: Könnyű
Kategória: Pudingos desszertek, pohárkrémek
Másodlagos kategória: Desszertkrémek

Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés

A mandulapálcikákat egy teflonedényben aranybarnára pirítjuk, majd hagyjuk kihűlni. A krémport a hideg tejjel a tasakon lévő leírás szerint elkészítjük. A krémet és a mandulát desszertes poharakba rétegezve, egyenletesen elosztjuk, és legalább 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálalás előtt a desszertet pirított mandulával hintjük.

Vélemények

MARCSULA

MARCSULA
2015.06.04. | 13:36

Még ezt az Dr.Oetker terméket nem láttam a boltban ,de most majd tudatosan keresni fogom,nagyo tetszik a recept!
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató