Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Tiramisu stájer módra

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

Ezenkívül

  • Kevés fahéj

Elkészítés

Elkészítés

A tejszínhabot a habfixálóval a tasakon lévő használati utasítás szerint kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a pépesre reszelt almát. Egy üveg tál (kb. 20 x 25 cm) aljára babapiskótákat fektetünk, bevonjuk ujjnyi vastagon krémmel, majd egy sor babapiskótát fektetünk rá. Majd még egyszer megismételjük a folyamatot. Végül a megmaradt krémet a babapiskóta tetején egyenletesen elsimítjuk. Éjszakára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálaláskor a krém tetejét fahéjjal enyhén meghintjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Cookie adatkezelési tájékoztató

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi tájékoztató