Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Tiramisu stájer módra

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha

Hozzávalók

Ezenkívül

  • Kevés fahéj

Elkészítés

Elkészítés

A tejszínhabot a habfixálóval a tasakon lévő használati utasítás szerint kemény habbá verjük. Hozzákeverjük a pépesre reszelt almát. Egy üveg tál (kb. 20 x 25 cm) aljára babapiskótákat fektetünk, bevonjuk ujjnyi vastagon krémmel, majd egy sor babapiskótát fektetünk rá. Majd még egyszer megismételjük a folyamatot. Végül a megmaradt krémet a babapiskóta tetején egyenletesen elsimítjuk. Éjszakára hűtőszekrénybe helyezzük. Tálaláskor a krém tetejét fahéjjal enyhén meghintjük.

Vélemények

Még nem érkezett vélemény!

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!