Sütik használata a Sütnijó.hu oldalon

A jelen weboldal sütiket (cookie-kat) helyez el az eszközeiden, hogy biztosítsa az oldal jobb működését, illetve, hogy segítsen nekünk és partnereinknek átlátni, hogyan használod az oldalunkat. Amennyiben folytatod az oldal használatát (kattintasz, navigálsz, görgetsz az oldalon) illetve ha eltávolítod ezt a sütikre vonatkozó figyelmeztetést, az a sütik alkalmazásához és használatához való hozzájárulásnak minősül. A sütikkel és eltávolításukkal kapcsolatos további információkért kérjük tekintsd meg adatvédelmi elveinket.

Receptek

sütniJó!
Dr. Oetker Magyarország Kft.

Gyümölcsös krémes (sütés nélkül) - „Zsófika94” Sütibarátunk receptje alapján

Dr. Oetker Mesterkonyha receptje https://www.sutnijo.hu/profil/1-dr-oetker-mesterkonyha
Gyümölcsös krémes (sütés nélkül) - „Zsófika94” Sütibarátunk receptje alapján
Elkészítési nehézség: Nagyon könnyű
Kategória: Sütés nélküli finomságok
Másodlagos kategória: Egyéb sütés nélküli finomságok

Hozzávalók

kb. 10 adaghoz

Krémhez

Díszítés

  • ribizli

Elkészítés

Előkészítés

A 200 ml tejben elkeverjük a vanillincukrot és a vanília aromát. A ribizlit megmossuk.

Elkészítés

A Házi krémes krémport a 800 ml tejjel, a tasakon szereplő elkészítési útmutatónak megfelelően elkészítjük.

Az előkészített tejben a babapiskóták egy részét megforgatjuk (nem áztatjuk), majd egy üvegtál (kb. 25x30 cm) aljába, egymás mellé helyezzük. Megkenjük egy réteg krémmel, majd ismét a tejbe mártott babapiskótákat tesszük a krémre, és addig rétegezzük, míg el nem fogy a krém illetve babapiskóta. A végén mindenképp a krém kerüljön a tetejére.

Végül a ribizlit egyenletesen rászórjuk a krémes tetejére.

Az elkészült süteményt legalább 2 órára hűtőszekrénybe tesszük, de még finomabb lesz (a piskóta jobban megpuhul), ha egy egész éjszakát áll a hűtőben.

Javaslatok, alternatív elkészítés

A sütemény tetejét díszíthetjük piros tortazselével is, így még látványosabb lesz a végeredmény!

Vélemények

Ilona08

Ilona08
2015.03.03. | 13:54

Nagyon finom.
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!